dimecres, 16 de setembre del 2015

Genially: interactivitat de la bona

Entrada per al blog EnlanubeTIC en castellà
Accés a la publicació original


Els lectors habituals del blog EnlanubeTIC sabem que existeixen gran quantitat d'eines online per crear presentacions, pòsters, guies o catàlegs. No obstant això, si busquem una solució universal que ens permeti crear tant els exemples anteriors com ara mapes interactius, qüestionaris o infografies aleshores les alternatives es redueixen. Si a més volem que sigui quelcom senzill d'utilitzar i gratuït, simplement és el moment de descobrir Genially.


Genial.ly és una eina amb la qual pots crear tot tipus de continguts online enriquits amb dinamisme, interactivitat i continguts externs. Aquesta iniciativa espanyola persegueix fer més fàcils i atractives les nostres creacions i les dels nostres alumnes, donat que ha estat dissenyada per ser una opció vàlida en educació.

Genially creat per Gloria Herrero i Manuel Jiménez per a la X trobada de Aulablog
No us perdeu els continguts extra que inclou cada ítem: 
investigueu passant el ratolí per damunt i fent clic a cada un d'ells!

Una vegada registrats -gratis-, podrem crear tants geniallys com vulguem des de zero o prenent com a base plantilles temàtiques. Les nostres creacions podran tenir una o més pàgines amb fons propi o de la seva galeria de fons. Podrem incloure les nostres imatges, text, pins, quantitat de recursos lliure d'ús i continguts enriquits.

Quan la creació estigui acabada, podem compartir-la a les xarxes socials o bé obtenir el codi per incrustar-lo, com he fet per a aquesta publicació. Per si fos poc també podrem descarregar un arxiu comprimit per disposar d'una còpia en local i podem mesurar com està sent emprada gràcies a un conjunt d'estadístiques.

El projecte Genially no farà més que créixer i s'espera que en els propers mesos també estigui disponible una app pròpia i algunes funcionalitats específiques per a escoles com és la gestió de grups.



T'animes a donar-li vida als teus continguts? ;)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada