dijous, 3 de març del 2016

Quins són els propers esdeveniments educatius?

Arriba el bon temps i amb ell una bona tongada d'esdeveniments educatius. Març, abril i maig són mesos propicis per a l'organització de jornades, congressos i demés mogudes, i en especial són els dissabtes d'aquests mesos els dies més congestionats, podent encadenar uns quants dissabtes consecutius anant d'esdeveniment en esdeveniment (si és que no coincideixen i és quan toca triar!).

Crec que és normal que es concentrin en aquestes dates, doncs és quan els docents poden compartir experiències que vénen desenvolupant al llarg del curs. Experiències innovadores i inspiradores de tot tipus, que val la pena conèixer i per descomptat compartir. 

Edu_Hack, el passat 20 de febrer

Actualització - 30 de maig: després d'uns mesos recollint en aquesta publicació els esdeveniments educatius, a partir d'ara únicament actualitzaré el calendari següent:




Si veieu que en falta alguna o hi ha algun error feu-m'ho saber i aniré actualitzant en la mesura que pugui. Si utilitzeu l'eina dels calendaris de Google Calendar, també el podeu afegir! Només cal que feu clic al +GoogleCalendari que apareix a la part inferior del calendari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada